Lediga jobb

Här hittar du information om lediga tjänster på Cullbergbaletten. 

Just nu söker vi en belysningsmästare.

 

 

Cullbergbaletten söker Belysningsmästare

Tjänsten innebär:

Som Belysningsmästare på Cullbergbaletten är du en del av Cullbergbalettens tekniska och administrativa enhet om cirka tio personer. Du har många kontaktytor, både internt och externt. Tillsammans med det övriga tekniska teamet ansvarar du för Cullbergbalettens tekniska verksamhet.

Dina arbetsuppgifter är bland annat att:

vid nyproduktion ta fram lösningar som fungerar för framtida gästspel.

assistera ljusdesigners, samarbeta med Riksteaterns ljusavdelning och/eller vara ansvarig alternativt behjälplig vid hyra av extern utrustning.

tillsammans med kompaniet turnera föreställningarna, ta fram ritningar och scheman samt ansvara för att rätt utrustning och personal finns på plats.

att på plats vid gästspelscen leda arbetet med den lokala personalen samt vid behov justera ljussättningen för den specifika spelplatsen.

vid vissa gästspel vara biträdande scenmästare.

Vem är du?
Du har erfarenhet av ljustekniskt arbete vid scenkonstproduktion eller liknande och har erfarenhet av turnéverksamhet. Då avdelningens arbetsspråk är engelska vill vi att du är bekväm med att använda språket till vardags. Du har goda kunskaper i Grand MA2, autocad och Wyswyg. Det är även önskvärt att du har vana av att arbeta med olika typer av mediaservers.

Du tar initiativ och kommer med nya förslag till arbetssätt. Du arbetar bra med andra människor och utbyter gärna erfarenheter och kunskaper. Vi ser vidare att du organiserar och prioriterar i ditt arbete på ett effektivt sätt.

Övrigt
Tjänsten är placerad i Hallunda, utanför Stockholm och är en heltidstjänst. Till att börja med är det ett vikariat till och med 31 mars 2016, möjlighet till förlängning finns. Tillträde så snart som möjligt. Arbetstiden är oregelbunden och förläggs i samråd med scenmästare och producent vid Cullbergbaletten. Resor ingår i tjänsten, då verksamheten är turnerande. 

För mer information, vänligen kontakta:
Monica Fredriksson, Verksamhetsledare, monica.fredriksson@cullbergbaletten.se  

Kajsa Åsheim, Personalspecialist, kajsa.asheim@riksteatern.se 

Välkommen med din ansökan!

Skicka ditt personliga brev och din meritförteckning snarast, dock senast den 3 augusti till personal@riksteatern.se. Märk din ansökan i ämnesraden med ”Belysningsmästare Cullbergbaletten”. Ange i ditt mail var du såg annonsen.